Nisan Ayına Özel Fırsatlar Cumba'da!

Klasik ve İhtişamlı Avizeler ile Yaşam Alanlarınızı Aydınlatıyoruz!

10-01-2024 14:16
Klasik ve İhtişamlı Avizeler ile Yaşam Alanlarınızı Aydınlatıyoruz!
Yaşam alanlarımızın kalitesini arttıran ve güzelleştiren en önemli faktörlerden bir tanesi de aydınlatma ürünleridir. İdeal bir aydınlatma ile yaşam alanlarınızı daha da ihtişamlı bir hale getirebilir ya da oldukça huzurlu anlar geçirebilirsiniz.
 
Cumba Selection’ın birbirinden farklı, klasik ve ihtişamlı tavan aydınlatma koleksiyonunda ise aradığınız her aydınlatma seçeneğini bulabilir, yaşam alanlarınızı zevkinize uygun tasarlayabilirsiniz. Gelin şimdi bu ürünlere hep birlikte göz atalım.
 
İlk avize seçeneklerimiz, şıklıkla ihtişamı buluşturan dünyaca ünlü Hollanda markası Eichholtz’a ait. Matrix Avize, kübizmin cazibesini iç mekanlarınıza taşıyor.
 
Modern minimalist tasarımı, nikel kaplamayla birleştiren bu avize, çağdaş bir aydınlatma çözümü sunuyor. Altın renk kaplamaya sahip dallanmış bir armatüre sahip olan Salasco Avize ise eviniz için ilham verici ve yenilikçi aydınlatma şemaları oluşturmak için mükemmel bir seçenek.
 
Evinde kübist tasarıma sahip ürünler görmeyi sevenler için diğer bir alternatifimiz de Cumba Selection imzalı Chatwall Avize olacak. Chatwall Avize, kendine özgü tasarımı ve şık detayları ile farklı bir tarz arayanların ilk tercihleri arasında kendine yer bulacak.
 
Yine Eichholtz’a ait Arcadia Avize, Kléber Avize ve Quartier Avize seçenekleri ile yaşam alanlarınıza klasik tarzda bir ihtişam katabilirsiniz. Pirinç kaplamalı vintage replika Salerno Avize ile de göz alıcı Art Deco stilini ve 1920’lerin canlı atmosferini evinize taşıyabilirsiniz.
 
Aydınlatmalardan söz etmişken klasik Fransız tarzına modernlik kazandıran dünya markası Mis en Demeure’den bahsetmesek olmazdı. Tamamen demir ve camdan üretilen zamansız stile sahip Vienne Avize ve Remini Avize‘nin çarpıcı detayları ile şık bir aydınlatma seçeceğine sahip olabilirsiniz.
 
Sırada ise Kartell ve Ferruccio Lavian imzası taşıyan FL / Y Tavan Lambaları var. Malzemelerinin özel şeffaflığı ve renklerinin parlaklığı, ışığın yansımalarıyla değişen bir sabun köpüğü fikrini hatırlatan, 2 farklı boyut, kahverengi ve kırmızı renk seçeneklerine sahip olan bu tavan lambaları yaşam alanına farklı bir dokunuş yapmak isteyenleri Cumba Selection’da bekliyor.
 
Nikelden üretilen ve ihtişamlı boyutu ile evinizin en dikkat çekici ürünlerinin basında gelecek olan Ocean House Avize ile de aradığınız görkemli aydınlatma seçeceğine sahip olabilirsiniz.
 
Tamamen el işçiliği ve ithal malzemelerle üretilen, Kusurlu Kusursuz tasarım stili ve organik formuyla, her ürünü yalnızca size özel olan ve birbirini tekrar etmeyen Knot Aydınlatma seçenekleri de evinde bohem tarzı yakalamak isteyenlerin vazgeçilmez tercihleri arasında yer alıyor.
 
Yaşam alanlarınızı klasik ve ihtişamlı avizelerle aydınlatmak için online sitemizi ziyaret edin!
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.