Nisan Ayına Özel Fırsatlar Cumba'da!

Evinizde Sıcak ve Modern Konfor Alanları Oluşturun

03-01-2024 10:34
Evinizde Sıcak ve Modern Konfor Alanları Oluşturun
Havaların yavaş yavaş soğumaya başladığı bu kış günlerinde Cumba Selection, evinizde sıcak ve modern konfor alanları oluşturmanız için birbirinden şık dekorasyon ürünlerini sizler için bir araya getirdi.
 
Özellikle kışın en çok vakit geçirmeyi sevdiğimiz yer olan oturma odalarımıza Klasik Fransız tarzına modernlik kazandıran dünya markası Mis en Demeure’ün zamansız stile sahip olan Cheverny Koltuk ile ya da dünyaca ünlü Hollanda markası Eichholtz’tan Corbusier Koltuk ile konforu getirebilirsiniz. Deri detaylara sahip olan ve oturma odanızda kendisine uyumlu bir yer bulacak olan Avalon Koltuk ile de şık bir dokunuş yapabilirsiniz. Kartell Lunam Koltuk ile Kabuki Lambader veya Geen-A Lambader de konforlu alan oluşturmanız için oldukça ideal alternatifler.
 
Koltuklardan bahsetmişken oturma odalarımızın bir diğer vazgeçilmezi olan sehpalardan da bahsetmesek olmazdı. Mis en Demeure’ün Roussillon Camlı Orta Sehpasını aynı zamanda yan sehpa olarak da kullanarak evinize konfor katabilir, Eichholtz’un meşeden üretilmiş olan Châteaudun Orta Sehpası veya Ethnicraft’ın Trifecta Yan Sehpa ile de oturma odanızda sıcak bir hava yaratabilirsiniz.
 
Minimalist ve sade stili sevenler için de Cumba Selection imzalı, ister oturma odası, isterseniz de ev girişinizdeki alanlara konumlandırabileceğiniz zarif Konsolları da Cumba Selection’da bulabilirsiniz.
 
Masa, sehpa ya da konsolların üzerine şık dokunuşlar yapmak isteyenler içinse ilk önerilerimiz Pebble Sehpa, Mis en Demeure’e ait modern tarzdaki Biarritz Dikdörtgen ve Yuvarlak Vazolar olacak. Yerel ve farklı bir estetik arayanlar için de İznik Kapaklı Vazo da önerilerimiz arasında yerini alıyor.
 
Cumba Garage’ın eskitilmiş metalden yapılma ve aynı zamanda işlevsel olarak da kullanabileceğiniz Dekor Çanak‘ı ve Face Kaideli Beton Obje heykeli şık dekoratif dokunuşlar  için özenle seçildi.
 
Sevdiklerinizin fotoğrafları ile evinize sıcak bir hava katacak birbirinden farklı model ve boyuta sahip Kemik Çerçeve modelleri de Cumba Selection’da diğer bir dekoratif ürün seçeceği. Ethnicraft N701 Serisi‘nden dayanıklı ve rahatlığıyla ön plana çıkan tekli koltuk ve hem servis, hem duvarda tablo gibi kullanabileceğiniz, hem de sehpa fonksiyonuna sahip Ethnicraft Tepsiler ile de modern köşeler yaratabilirsiniz.
 
Evinde sıcak bir ışık arayanlar için farklı modellere sahip, ışığın yanı sıra dekoratif olarak da kullanabileceğiniz Bardak Mum, romantik akşam yemekleriniz için şamdanlarınızın üzerinde sizlere eşlik edecek birbirinden renkli Mumlar ya da farklı ve bohem tarza sahip T-Light Osana Rattan Naturel fenerler evinize aradığınız ışığı getirecek.
 
Evinizde sıcak ve modern konfor alanları oluşturabileceğiniz dekorasyon fikirleri için hemen tıklayın!
 
 
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.