Nisan Ayına Özel Fırsatlar Cumba'da!

Ethnicraft’ın Zamansız Tasarımlarıyla Yaşam Alanlarınıza Stil Katın

10-01-2024 14:13
Ethnicraft’ın Zamansız Tasarımlarıyla Yaşam Alanlarınıza Stil Katın
Çeyrek asırı aşkın süredir masif ahşap ve doğal malzemelerden otantik, çağdaş ve zamansız mobilyalar yaratan Ethnicraft’ın, Jacques Deneef tarafından tasarlanan N701 serisi koltuk ve kanepeleri Cumba Selection’da sizleri bekliyor!
 
Ethnicraft’ın evleri ev yapan kanepeleri, yaşam alanlarımızın en önemli ve konforlu parçaları, çağdaş ve zamansız seçkin tasarımları Cumba müşterileriyle buluşmaya devam ediyor. Ethnicraft’ın zarif ve kompakt bir tasarıma sahip olan 3’lü ve 2’li kanepeleri ise birden fazla renk ve boyutta tasarlandı. Her eve mükemmel şekilde uyum sağlayacak olan Ethnicraft’ın N701 Serisi, modern ve iyi tasarlanmış bir oturma konforu da sunuyor.
 
Farklı renk seçeneklerine sahip N701 serisi, bu özelliğiyle de evinizde istediğiniz ahengi yakalamanız için birebir. Bejden laciverte, kremden griye birçok farklı tonuyla N701 serisi kendi zevkinize göre oturma grubu kombinleri yapmanıza olanak sağlıyor.
 
Kalabalık bir aileye sahipseniz ya da evinizde sık sık arkadaşlarınızı ağırlıyorsanız sizin için de harika ürünlerimiz mevcut. 3’lü ve 2’li koltuklarınızı rahatla birleştirebileceğiniz, kendinize harika oturma alanları yaratmanızı sağlayacak Köşe Kanepe ve Yuvarlak Köşe Modülleri kalabalık anlarınızı daha güzelleştirecek.
 
Oturma odasında kendi köşesine çekilip keyifli vakit geçirmek isteyenleri de unutmadık tabii. N701’in favori parçalarından olan Tekli Modül koltuğu ve Pufları ile ayaklarınızı uzatarak bir şeyler okuyup izlemek için kendinize özel bir alan yaratabilirsiniz.
 
Kanepelerinizle uyum yakalayacak eşlikçiler de yine Ethnicraft’ın ürün yelpazesinde yerini almış durumda. Büfeler, tepsiler, orta sehpalar gibi farklı seçenekler yaşam alanlarınızın her alanına Ethnicraft şıklığını taşımanız için sizleri bekliyor.
 
Tabwa Büfe bu seçenekler arasında öne çıkan ürünlerden bir tanesi. Adını Orta Afrika’daki Tabwa kültüründen alan koleksiyonun ilhamı, lineer geometrik motiflerden geliyor. Üzerindeki her bir desen de ustalar tarafından incelikle işleniyor.
 
Yine toprak tonlarda tasarlanan Luna Orta Sehpa ise seçeceğiniz oturma takımlarıyla uyum için birebir. Hem şık hem de kullanışlı yapısıyla Luna Orta Sehpa, yaşam alanlarınıza keyif katarken, el işçiliğiyle de göz zevkinizi artıracak.
 
Ethnciraft’ın ister kahve keyfinizde, ister yatakta kahvaltıda, isterseniz tablo gibi duvarlarınızda kullanabileceğiniz, doğadan ilham alan motifleriyle göz alıcı ahşap tepsileri yaşam alanlarınıza stil katacak.
 
Ethnicraft’ın farklı kanepe seçenekleri ve el işçiliğiyle evinize zarafet katacak ürünleriyle tanışarak, şık yaşam alanları oluşturmak için online alışveriş sitemizi ziyaret edin.
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.